David & Malin Watson

Startsida

Senaste nytt

Go'kvälls dansskola på SVT

Let's dance på TV4

Bröllopskoreografi

Presentkort

Danskurser

Blogg

Bokning

David & Malins dansbok

Tävlingskarriär

Showkarriär Burn the Floor

Galleri

Kontakta oss

DANSSHOWER:

Vår dansshow består normalt av 5 olika latinamerikanska danser, cha-cha-cha, samba, rumba, pasodoble och jive. Malin byter klänning för varje dans under tiden David pratar med och underhåller publiken. Det finns möjlighet att boka fler eller färre danser för att vårt framträdande ska passa perfekt in i ert evenemang. Se SHOWGALLERI för bilder från olika showframträdanden. Bokning: Kontakta Artist & Eventbolaget på markku@artistocheventbolaget.com eller på telefonnummer: 08/56305400

UNDERVISNING:

Vi erbjuder DANSKURSER och PRIVATLEKTIONER på MIRO STUDIOS på S:t Eriksgatan 50 i Stockholm. Vi har både nybörjarkurser och fortsättningskurser. Ni kan även sätta ihop er egen grupp och boka så många gånger ni önskar. Bokning: Kontakta Miro Studios på info@miro.se eller telefonnummer: 08/323060.

KOMBINATIONER:

Ni kan även boka en DANSSHOW med DANSLEKTION efteråt eller bara en DANSLEKTION på ert evenemang. Ni kan även boka in en DANSSHOW med DANSLEKTION och köpa in vår bok DAVID & MALINS DANSSKOLA som kan delas ut som ett pris och ett oförglömgligt minne av kvällen. Olika kombinationer finns tillgängliga.

BRÖLLOPSKOREOGRAFI:

Vi erbjuder nu också någonting unikt för brudpar. Vi special-koreograferar er bröllopsdans till er favoritlåt. En speciell show som ni kan visa upp inför familj, vänner och bekanta på er bröllopsdag. En service som har blivit väldigt populär.

PRESENTKORT:

Ge bort en danslektion i present, julkapp, födelsedagspresent eller till Alla Hjärtans Dag. En populär present är att kombinera ett presentkort med vår DANSLEKTION och vår bok DAVID & MALINS DANSSKOLA.

DAVID & MALINS DANSSKOLA:

Vår första bok. Den finns tillgänglig i alla större bokhandlare och varuhus. Den kan också köpas in direkt från oss.

För övriga bokningar, kombinationer och frågor kan ni kontakta oss direkt på davidmalinw@hotmail.com eller på våra kontaktnummer: Malin: 073/8048479 David: 073/0478331